dyvig badehotel

‘Dyvig Badehotel’

18-03-2019
courtesy of Dyvig Forlag & Jesper Rais (Photo & Video)
Den 18. marts var der trykstart på ‘Dyvig Badehotel’. John Dyvig Bech Amstrup, Matias Quottrup Enevoldsen og Jesper Rais kom for at godkende trykket.
John er gastronomisk direktør og forpagter af Dyvig Badehotel, som han driver sammen med Matias. Jesper har fotograferet og lavet det grafiske design, og har også taget videoen og de fleste af billederne i denne artikel – mange tak for det fra Narayana Press.
Den rigt illustrerede bog er skrevet af Rikke Jønson Buthler, og fortæller om ‘Dyvig Badehotel – Et boutique-hotel i særklasse’, som ligger på Als.
Bogen udgives på Dyvig Forlag, og udkommer den 9. april.
John Dyvig Bech Amstrup er uddannet kok på Hotel Hedegaarden i Vejle og har en fortid på flere fiskerestauranter, det luksuriøse Ruths Hotel i Skagen ved Michel Michaud og Schackenborg Slotskro i Møgeltønder. Han har været med til at lave flere kongelige arrangementer, herunder H.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Maries bryllup, H.H. Prins Henriks Dåb i Møgeltønder, samt H.K.H. Dronning Margrethes 70 års fødselsdag på Fredensborg slot. Video/Foto: Jesper Rais.
dyvig badehotel
Fra venstre: John Dyvig Bech Amstrup, trykker Morten Lindberg, Matias Quottrup Enevoldsen og Jesper Rais.
dyvig badehotel
Bogen blev trykt på begge KBA maskiner samtidig, så gæsterne kunne nå at godkende så mange ark som muligt. Her starter Matias den ene trykmaskine.
Nedenfor ses to opslag og et trykark fra bogen.
dyvig badehotel
dyvig badehotel
dyvig badehotel