Besøg af gourmetkok Jens Peter Kolbeck
Besøk av gourmetkokk Jens Peter Kolbeck
Besuch des Feinschmecker-Koches Jens Peter Kolbeck
Visit by Gourmet Cook Jens Peter Kolbeck

31-01-2018
courtesy of Jens Peter Kolbeck
Jens Peter Kolbeck, prisbelønnet gourmetkok og tidligere køkkenchef hos Dronningen, er på besøg sammen med sin hustru Jonna (til højre) og designer Rikke Buthler fra Rais&Buthler. Jens Peter Kolbeck kommer for at gennemgå produktionen af sin nye bog, hvor han fortæller om sit liv og sine erfaringer fra 55 år som køkkenchef over hele verden.
Jens Peter Kolbeck, prisbelønnet gourmetkokk og tidligere kjøkkenchef hos Dronning Margrethe, er på besøk sammen med sin hustru Jonna (til høyre) og designer Rikke Buthler fra Rais&Buthler. Jens Peter Kolbeck kommer for å gjennomgå produksjonen av hans nye bok, hvor han forteller om sitt liv og sine erfaringer fra 55 år som kjøkkensjef over hele verden.
Jens Peter Kolbeck, preisbelohnter Feinschmecker-Koch und ehemaliger Küchenchef der dänischen Königin Margrethe, ist auf Besuch, zusammen mit seiner Ehefrau Jonna (rechts) und Designerin Rikke Buthler von Rais&Buthler. Jens Peter Kolbeck kommt, um der Produktion seines neuen Buches zu folgen, in welchem er über sein Leben und seine Erfahrungen in 55 Jahren als Küchenchef in der ganzen Welt berichtet.
Jens Peter Kolbeck, award-winning Gourmet Cook and former Chief Cook for the Danish Queen, is visiting together with his wife Jonna (to the right) and designer Rikke Buthler from Rais&Buthler. Jens Peter Kolbeck is going to review the production of his new book about his life and his experiences as a cook, traveling throughout the world for 55 years.
Rundvisning i dtp-afdelingen, her hos Kristin Franken ...
Rundvisning i dtp-avdelingen, her hos Kristin Franken ...
Führung durch die DTP-Abteilung, hier bei Kristin Franken ...
A tour of the DTP-Department, here with Kristin Franken ...
... og i scannerafdelingen, hvor Mads Kjær fortæller om digitalisering af trykte bøger ...
... og i skanneravdelingen, hvor Mads Kjær forteller om digitalisering av trykte bøker ...
... und in der Scanner-Abteilung, wo Mads Kjær über die Digitaliserung von gedruckten Büchern erzählt ...
... and in the Scanning Department, where Mads Kjær explains how printed books are digitalised ...
... og i køkkenet, hvor Jens Peter Kolbeck forklarer om det vigtigste i køkkenarbejdet: At de fine økologiske råvarer i Narayana’s køkken er det bedste grundlag for et godt resultat.
... og i kjøkkenet, hvor Jens Peter Kolbeck forklarer om det vigtigste i kjøkkenarbeidet: At de fine økologiske råvarer i Narayana’s kjøkken er det beste grunnlag for et godt resultat.
... und in der Küche, wo Jens Peter Kolbeck das Wichtigste in der Küchenarbeit erklärt: Dass die feinen ökologischen Rohwahren in Narayana’s Küche die beste Grundlage für ein gutes Resultat sind.
... and in the kitchen, where Jens Peter Kolbeck explains the most important part of kitchen work : That the organically produced raw materials used by Narayana’s Kitchen provide the best basis for a good result.