Forfatteren og og amatørkokken Hannah Lund er til trykstart på sin bog ‘1900 til bords’, hvor hun har samlet de lækreste af familieretterne og krydret med biografier og anekdoter om tre seje, begavede kvinder – hendes oldemor, farmor og søster. Bogen giver således også et samlet tidsbillede af maden og vanerne i Danmark mellem 1902 og 1970.
Bogen udgives af forlaget Bloody Amateurs, og udkommer den 27. marts.
Forfatteren og og amatørkokken Hannah Lund er til trykkstart på sin bok ‘1900 til bords’, hvor hun har samlet de lekreste av familierettene og krydret med biografier og anekdoter om tre tøffe, begavede kvinner – hennes oldemor, farmor og søster. Bogen gir på den måten også et samlet tidsbilde av maten og vanene i Danmark mellom 1902 og 1970.
Boken utgis av forlaget Bloody Amateurs, og utkommer den 27. mars.
Die Autorin und Hobbyköchin Hannah Lund ist zum Druckstart ihres Buches gekommen: ‘1900 til bords’ (‘1900 zu Tisch’), in dem sie die leckersten Familiengerichte gesammelt hat, gewürzt mit Biographien und Anekdoten von drei starken, begabten Frauen – ihre Urgroßmutter, Großmutter väterlicherseits und ihre Schwester. Das Buch gibt auf diese Weise auch ein gesammeltes Zeitbild von Mahlzeiten und Gewohnheiten in Dänemark zwischen 1902 und 1970.
Das Buch wird vom Verlag Bloody Amateurs, herausgegeben, und erscheint am 27. März.
The author and amateur cook Hannah Lund is here for the printing start-up of her book ‘1900 – at the Table’, where she has gathered her most delicious family dishes, tinged with biographies and anecdotes about three cool and gifted women – her great-grandmother, grandmother and sister. Thus the book also provides a picture of food and life in Denmark between 1902 and 1970.
The book is published by Bloody Amateurs, and will be released on the 7th of March.