Jens Peter Kolbeck arbejdede som ung på nogle af de bedste restauranter i Europa og USA, deriblandt flere trestjernede Michelin restauranter i Frankrig, hvor han fik kost og logi, men ingen løn. Derefter var han i fem år hofkok for Hendes Majestæt dronningen og prins Henrik. Han har modtaget utallige hæderspriser og udmærkelser, og været medforfatter på flere bøger.
Jens Peter Kolbeck arbeidet som ung på noen av de beste restauranter i Europa og USA, deriblant flere trestjerners Michelin-restauranter i Frankrike, hvor han fikk kost og logi, men ingen løn. Deretter var han i fem år hoffkokk for Hendes Majestet dronningen og prins Henrik. Han har modtatt utallige hederspriser og utmerkelser, og vært medforfatter på flere bøker.
Jens Peter Kolbeck arbeitete in seiner Jugend in einigen der besten Restaurants in Europa und USA, u.a. in verschiedenen Dreisterne-Michelin-Restaurants in Frankreich, wo er Kost und Logi erhielt, doch keinen Lohn. Anschließend war er fünf Jahre lang Hofkoch bei Ihrer Majestät Königin Margrethe und Prinz Henrik. Er erhielt unzählige Preise und Auszeichnungen, und war Mitverfasser von vielen Büchern.
As a young man, Jens Peter Kolbeck worked at some of the best restaurants in Europe and the USA, among them several three star Michelin restaurants in France, where he received food and lodging, but no salary. After this he was Head Chef for Her Majesty the Queen and Prince Henrik for five years. He has received countless awards and distinctions and been co-author of several books.
Nedenfor ses 3 opluk fra bogen.
Nedenfor ses 3 oppluk fra boken.
Unten drei Buchaufschläge.
Below are seen 3 spreads from the book.