Trykstart med gourmetkok Jens Peter Kolbeck
05-12-2018
courtesy of Jens Peter Kolbeck
Den 5. december var den danske gourmetkok og restauratør Jens Peter Kolbeck til trykstart på sin bog ’De kalder ham sølvræven’, med historier, erfaringer og opskrifter fra et langt liv som køkkenchef over hele verden.
Bogen er på 400 sider, og rigt illustreret med fotos af Søren Gammelmark og grafisk design af Anya Krogh Schlosser. Den udgives af Sangostop A/S.
Jens Peter Kolbeck arbejdede som ung på nogle af de bedste restauranter i Europa og USA, deriblandt flere trestjernede Michelin restauranter i Frankrig, hvor han fik kost og logi, men ingen løn. Derefter var han i fem år hofkok for Hendes Majestæt dronningen og prins Henrik. Han har modtaget utallige hæderspriser og udmærkelser, og været medforfatter på flere bøger.
Jens Peter Kolbech og trykker Thomas Juul.
Fotograf Søren Gammelmark og Jens Peter.
Jens Peter checker første trykark.
Jens Peter og Tine Meyer fra Narayana.
Forfatter Rikke Jønson Buthler, Jens Peter og hustru Jonna.
Nedenfor ses 3 opluk fra bogen.