14 jerseykøer bidrager med frisk økologisk mælk og dermed mælkeprodukter af høj kvalitet. I dag er køerne blandt landets sundeste, samtidig med at de har en høj ydelse.
Disse elskelige og rolige dyr har flere gange skænket os Arla’s diplomer for landets bedste mælk.
Fra kornmarkerne kommer hvede og rug, som forarbejdes til frisk mel, der er basis for de forskellige brødtyper fra bageriet.
I Narayanas 5 drivhuse dyrkes forskellige grøntsager, uden brug af kemiske sprøjtemidler eller kunstgødning, men med biologisk bekæmpelse af skadedyr og tilførsel af egen økologisk kokompost.
Her dyrkes bl.a. spinat, agurker, tomater, asparges, gulerødder, bønner, blomkål, peberfrugter, majs og salat.
Desuden dyrkes mange økologiske grøntsager på friland, så der sikres selvforsyning til det vegetariske køkken.
Biavlen består i øjeblikket af omkring 30 bifamilier, som giver en høst på ca. 1.000 kg honning hvert år.
Køkkenet serverer daglig et varmt vegetarisk måltid for ansatte og fastboende. Størstedelen af råvarerne stammer fra Narayanas eget landbrug og gartneri.